IT man

۵ مطلب در آذر ۱۴۰۰ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

امنیت تلفن ابری چقدر قابل اعتماد است؟

امنیت تلفن ابری چقدر قابل اعتماد میباشد؟ آیا سازمان ها می توانند به تلفن های ابری که تماس را بر بستر اینترنت برقرار می کند اعتماد کنند؟
در این مقاله قصد داریم شما را با انواع خط ها و همچنین امنیت خط های تلفنی آشنا کنیم تا دیگر دغدغه ای برای خرید خط تلفن ابری نداشته باشید.
اگر در اطرافمان به کسب و کارهای بزرگ و حرفه‌ای و یا استارتاپ‌های نوپا با دقت نگاه کنیم، و یا زمانی که به دفتر یا شرکت‌ها‌ مراجعه کنیم، این حس به ما دست می‌دهد یک چیزی کم و یا بهتر است بگوییم جای یک وسیله خالی است!درسته تلفنی روی میز وجود ندارد.

امنیت تلفن ابری نواتل

امروزه اکثر شرکت‌ها از تلفن رومیزی یا همان سیستم سانترال قدیمی و پرهزینه استفاده نمی‌کنند، و از سیستم نوین‌تری به نام (تلفن ابری) یا همان (تلفن اینترنتی) برای ارتباطات درون سازمانی و برون سازمانی استفاده می‌کنند. استفاده از تلفن ابری (تلفن اینترنتی) به شما این امکان را می‌دهد که بدون هیچ محدودیت مکانی و جغرافیایی بتوانید از خط تلفن خود با بهترین کیفیت و ثبات آن در مکالمات روزمره با مشتریان و همکاران برون سازمانی ارتباط برقرار کنید.
با توجه به افزایش نیروی دور کار در شرکت‌ها و سازمان‌ها خصوصا در دوران اپیدمی کرونا، بسیاری از مدیران نگران نحوه محافظت از اطلاعات هستند، به همین دلیل ایمن نگاه‌داشتن ارتباطات مجازی برای همه کسب‌وکارها و سازمان‌ها به یک امر مهم و بسیار حیاتی مبدل شده است.

امنیت تلفن ابری چقدره؟

حفظ امنیت ارتباطات و تداوم آن، صرف نظر از اندازه سازمان اولویت اصلی هر صاحب کسب و کاری است. تعداد زیادی از کسب و کارها از خدمات تلفن ابری برای کاهش خطرات احتمالی از جمله؛ جلوگیری از حملات سایبری و یا محافظت از داده‌های حساس، استفاده می کنند. از آن جایی که خدمات تلفن ابری وسعت بیشتری پیدا کرده است، بازار این محصول نیز در حال پیشروی و اوج گرفتن می‌باشد و انتظار می‌رود این رشد در سال های آینده افزایش چشمگیری پیدا کرده، تا آنجا که تمامی تلفن ها به صورت ابری قابل استفاده گردد.

اگر بخواهیم منصفانه فکر کنیم و خودمان را در جایگاه خریدار تلفن ابری در نظر بگیریم و بخواهیم های تلفن ثابت را با سیستم های تلفن مجازی تغییر دهیم، حتما چندین سوال ذهن ما را به تکاپو می اندازد. این یک چیز کاملا طبیعی  است، زیرا نوع خدماتی که برای کسب و کار و سازمان خود انتخاب می‌کنید می‌تواند به طور قابل توجهی بر نحوه ارتباطات کسب و کار شما تأثیر گذار باشد.

اگرچه مزایای تلفن اینترنتی نسبت به خطوط ثابت مخابرات بسیار زیاد است، اما می‌تواند در بعضی از شرایط در برابر انواع مختلف حملات آسیب پذیر باشد آن هم به دلیل بی دقتی های ارائه دهنده سرویس ابری میباشد. پس برای این که به طور کامل مفهوم این دو نوع خط ارتباطی را بهتر متوجه شوید مطالبی که در ادامه برای شما تهیه شده است را دنبال کنید.

امنیت تلفن ابری چقدره؟؟

امنیت خط ثابت مخابرات

در خط‌ های مخابراتی که در منزل ما وجود دارد و بدون شک تجربه استفاده از آن را داریم، یک دستگاه تلفن باید داشته باشیم که به وسیله کابل کشی  درون ساختمان، به یک جعبه تقسیبم می‌رسد که تمامی خط های همسایگان شما نیز آنجا هست و بعد از آن به وسیله کابل کشی که از سیم های مسی استفاده می‌شود به مخابرات محلی متصل می‌گردد.

مسئله‌ای که در این میان وجود دارد این است که امنیت خط تلفن ثابت چقدر است؟ آن هم از نوع خط مسی؟ بهتره است بگوییم که خطوط تلفن ثابت دارای امنیت بالایی نیستند. برای مثال، همسایگان شما به راحتی با یک لحیم ساده می‌توانند از سیم خط تلفن شما انشعاب بگیرند و تمام مکالمات شما را گوش  دهند و یا با خط تلفن شما تماس خروجی بگیرند. حتی این امکان را دارند تا به مودم اینترنتی شرکت شما نیز متصل شوند. پس خط تلفن ثابت (PCM) به هیچ عنوان امنیتی ندارد.

 

امنیت خط فیبر نوری

نسل جدید خطوط  تلفن به نام خط ( فیبر نوری) تا حدودی مشکل امنیت خطوط تلفن ثابت را برطرف کرده است. امنیت اطلاعات یکی از چالش‌ها و دغدغه هایی است که هر کاربر در این دوران دارد، زیرا از هر سمت نفوذ افراد سودجو امکان پذیر بوده و نیز می‌باشد.
کاربران شبکه فیبر نوری در هنگام استفاده از آن، اطلاعات حساس و مهمی را به دفعات ارسال و دریافت می‌کنند.
اطمینان از عدم دستیابی افراد غیرمجاز و سودجو به اطلاعات از جمله اطلاعات خصوصی ، اطلاعات مرتبط با حساب های بانکی و…

از مهمترین چالش‌های امنیتی در رابطه با توزیع، و انتقال اطلاعات در شبکه فیبر نوری است. فیبر نوری هر چند مزایای بسیار زیادی را در اختیار ما قرار می‌دهد اما برای ما امنیتی ایجاد نمی‌کند. به عنوان مثال میتوان به این مورد اشاره کرد که خط های فیبر نوری قابل انشعاب نیستند و این خود یک مزیت مهمی محسوب می‌شود اما کافی نیست.

برای امن کردن فیبر نوری یک روش جوابگو نمی باشد بلکه باید، از ترکیب روشهای محافظت از فیبر نوری استفاده کرد زیرا قابل انشعاب نمی باشد و این یک حسن بزرگی است و نکته دیگری هم که وجود دارد این است که کیفیت تماس ها افزایش پیدا کرده است.

امنیت تلفن ابری نواتل چقدره؟

امنیت تلفن ابری

در این فناوری نوین که نسل جدید خطوط  تلفن می‌باشد، داده‌های صوتی به بسته‌های کوچکی از اطلاعات دیجیتال تبدیل شده و از طریق اینترنت خانگی یا موبایل شما منتقل می‌شود. بنابراین امنیت تلفن ابری بسته به اقدامات امنیتی ارائه دهنده‌ی خط تلفن شما است، یعنی بستگی کاملی به شرکت یا مجموعه‌ای دارد که شما از آن سرویس تلفن ابری خود را خریداری کرده‌اید. ولی امنیت تلفن سنتی از طریق شبکه تلفن سوئیچ عمومی انجام می‌شود.

تبدیل شدن صوت به بسته های کوچک اطلاعات دیجیتال و ارسال آن، آن طور که به نظر می‌آید ساده و راحت نیست. تمام صحبت‌های شما حین مکالمه تبدیل به پکت‌های دیجیتالی می‌شود و توجه کنید که تمامی پکت‌ها رمز گذاری می‌شوند که این خود یک امر خیلی مهم است.

یعنی حتی اگر یک نفر هم بتواند به پکت‌های تماس شما دسترسی پیدا کند، فقط کی سری کدهایی نمایش داده میشود که بی معنی هستند. پس امنیت   بسیار بسیار بالاتر از تلفن های مخابراتی و معمولی است که ما در منزل و یا شرکت خود استفاده می‌کنیم.

متاسفانه، دسترسی هکرها و افراد سودجو به هر گونه انتقال داده آنلاین امکان پذیر هست و اگر ارائه دهنده تلفن ابری شما اقدامات امنیتی قوی نداشته باشد و از پرتکل های قدرتمند end2end استفاده نکند، ممکن است در برابر حمله هکرها آسیب پذیرتر باشید. هکرها می‌توانند به مکالمه محرمانه  شما به صورت آنلاین و همزمان حین صحبت گوش دهند و تماس ها را رهگیری کنند. همچنین آن‌ها می توانند تماس های تلفنی قدیمی را که برای استفاده تجاری ضبط و بایگانی شده را سرقت کنند.

  • محمد نصری
  • ۰
  • ۰

سی آر ام ابری

 

سی آر ام ابری در حد یک جمله همین است:

ارتباطات و تعاملات شما را با مشتری در راستای رضایت مشتری و افزایش سودآوری شرکت متحول می کند!

با پیشرفت تکنولوژی و روی کار آمدن نرم‌افزارهای CRM ابری تحول عظیم و بزرگ در شیوه ارتباطات ایجاد شده است. امروزه بسیاری از شرکت‌های معتبر و قابل اطمینان برای برقراری ارتباط از نرم‌افزارهای سی‌ آر ‌ام ابری و سی‌ آر‌ ام محلی استفاده می‌کنند. ما در این مقاله اطلاعاتی درباره انواع نرم‌افزارهای سی‌ آر ام ابری در اختیارتان می‌گذاریم. چنانچه شما نیز اطلاعات چندانی درباره انواع نرم‌افزارهای CRM ابری ندارید،‌ توصیه می‌کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا با مطالعه این مقاله با آگاهی کامل برای خرید نرم‌افزارهای با کیفیت CRM اقدام کنید.

CRM ابری نواتل

فهرست عناوین

1 CRM چیست؟

2 نرم‌افزار CRM چیست؟

3 بررسی معایب نرم‌افزارهای CRM ابری

4 بررسی مزایای نرم‌افزار CRM ابری

5 بررسی ویژگی‌های نرم‌افزار سی‌ آر ام محلی

6 بررسی مزایای استفاده از نرم‌افزارهای CRM محلی

7 بررسی مهم‌ترین معایب نرم‌افزار CRM محلی

8 نکات مهمی که به هنگام خرید نرم‌افزار باید به آن‌ها دقت کنیم

9 بهترین شرکت ارائه دهنده CRM

10 شخصی سازی CRMابری

11 سی آر ام رایگان (FREE CRM)

12 جمع‌بندی و سخن پایانی

CRM  چیست؟

بزارید قبل از این که سر اصل مطلب برویم یک مقدار با خود مفهوم آشنا شویم ،کلمه CRM(سی آر ام ) مخفف عبارت  Customer Relationship Management و به معنی مدیریت ارتباط با مشتری است. استراتژی CRM، تعاملات دوطرفه بین شرکت با مشتریان‌‌ را در جهت بهبود ارتباطات با آنها، ایجاد سود بیشتر و کاهش هزینه های تبلیغات مدیریت می کند. اگر بخواهیم خیلی ساده تر بگوییم، سیستم CRM  ابری به کسب و کارها کمک می کند تا با مشتریان در ارتباط باشند ، فرایند فروش را ساده کرده و بازدهی را چندین برابر می کند.

هدف CRM در حد یک جمله همین است: ارتباطات و تعاملات شما را با مشتری در راستای رضایت مشتری و افزایش سودآوری شرکت متحول می کند! CRM یا مدیریت ارتباط با مشتری همچنین به شما کمک می کند تا در طول فرایند تعامل خود با آنها از جمله پیدا کردن مشتری جدید ، فروش و ارائه پشتیبانی و خدمات در طول روابط خود ، بر روابط سازمان با تک تک افراد تمرکز کنید. این فرایند شامل جذب مشتری، نگهداری مشتری و در نهایت وفادارسازی مشتریان است که تمام اینها توسط سی آر ام (CRM) انجام می شود.

 

مطالب پیشنهادی : سرویس Hsoted PBX  چیست؟

نرم‌افزار CRM چیست؟

برای اولین بار در سال ۱۹۹۹ بود که سرویس‌هایی ابری در دنیای فناوری و تکنولوژی مطرح شدند. در ابتدا آمازون رهبری ارائه خدمات ابری را برعهده گرفت و مدت زمان زیادی نگذشت که سایر کسب و کارها نیز متوجه شدند که می‌توانند از این سرویس‌های ابری استفاده کنند.در واقع سرویس ابری به کلیه سرویس‌های گفته می‌شود که کاربر قادر به استفاده از طریق اینترنت و دسترسی به آن‌ها خواهد بود.

در حالت ابری برنامه‌ها و سرورها به صورت‌های محلی در دسترس کاربران نبوده و در واقع وظیفه تهیه آن‌ها بر عهده شرکت ارائه دهنده خدمات است. امروزه نرم‌افزارهای‌ متفاوتی از (سی‌ آر‌ ام‌) ها در بازار وجود دارند که هر کدام برای فروش و کاربردهای منحصر به فردی مورد استفاده قرار می‌گیرند. جالب است بدانید که در سال ۲۰۰۸ تنها ۱۳ درصد از سرورها ابری بودند،‌ در حالی که در سال ۲۰۱۷ میلادی ۸۷ درصد در حالت ابری پذیرش انجام می‌دادند.

 

CRMابری نواتل

بررسی معایب نرم‌افزارهای CRM ابری

برخی از افراد بر این تصور هستند که نرم‌افزارهای CRM ابری تنها‌ مزایا دارند و هیچ‌گونه معایبی ندارد. در این خصوص باید بگوییم که نرم‌افزارهای CRM ابری نیز معایبی دارند و از جمله مهم‌ترین معایب CRM ابری، می‌توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

۱-  با خرید این نرم‌افزارها شما کنترل کاملی بر روی داده‌ها و سیستم‌های خود نخواهید داشت و داده‌ها و کسب و کار دیگر میزبانی می‌شوند.

۲- لازم به ذکر است که در زمینه زمان و چگونگی ارتقای سیستم به هیچ عنوان صاحب اختیار نیستید و این قبیل از مسائل‌ به عهده موسسه ارائه دهنده خدمات است.

۳- توجه داشته باشید که هنگام به‌روز رسانی و یا تعمیر سرورهای سی‌آرام ابری ممکن است مدتی سرور از کار افتاده و قادر به کار نباشد. در این شرایط باید صبر کنید مشکل حل شود و سپس به کسب و کار خود ادامه دهید.

۴- برای انجام کارها لازم است و تامین کننده سرویس‌ها متوسل شوید که در برخی مواقع شرایط ایده‌آلی ندارند.

نکته بسیار مهمی که وجود دارد،‌ این است که برخی از افراد تفاوت بین نرم‌افزار CRM ابری و نرم‌افزار سی‌آرام محلی را متوجه نمی‌شوند. ما در این قسمت از مقاله می‌خواهیم برایتان به بررسی نرم‌افزار CRM محلی نیز بپردازیم تا با شناخت دقیق این دو مورد بتوانید نرم‌افزارهای محلی را از نرم‌افزارهای CRM ابری تشخیص بدهید. توصیه می‌کنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

  • محمد نصری
  • ۰
  • ۰

Hosted PBX مرکز تلفن‌ تحت شبکه است (سانترال ابری) که میزبانی آن توسط یک   نواتل سرویس‌ دهنده ویپ (VOIP) صورت می‌گیرد. از آنجا که این سرویس کارآمد مبتنی بر تکنولوژی ابر است، برای استفاده و بهره مندی از این سرویس نیازمند اینترنت خوب و با کیفیت میباشید ولی نکته مثبت و قابل ملاحظه‌ای وجود داردکه خوشبختانه به هیچ‌گونه سخت‌افزار و نرم‌افزاری گران قیمتی نیاز ندارید، برخلاف PBX سنتی و قدیمی که نیازمند سرمایه‌گذاری گزاف برای خرید هاست و آموزش های خسته کننده کادر فنی برای نگه داری نمیباشد .در نتیجه مصرف کننده یا سازمانی که سرویس Hosted PBX را خریداری و تهیه می کند هیچ گونه هزینه برای نگهداری و آموزش کار با سرویس نمی پردازد. PBX میزبانی شده در اصل یک سیستم تلفن مبتنی بر ابر است، زیرا در خارج از سایت و از طریق اینترنت و نه در محل فیزیکی کسب و کار میزبانی می شود.

hosted pbx.navatel

PBX چیست؟

PBX مخفف عبارت ( Private Branch Exchange ) است ولی نکته جالب این هست که معنی لغوی درستی ندارد اگر بخواهیم ترجمه کنیم ( تبادل ارتباط های خصوصی درون شعبه ای) و بهتره که با معنی لغوی آن کاری نداشته باشید و بیش تر با مفهوم و کارکرد آن آشنا شوید.

PBX های IP دارای یک پوشه از تمام گوشی ها / کاربران و آدرس SIP مربوطه هستند. این باعث می شود آنها یک تماس داخلی را متصل کنند یا یک تماس خارجی را از طریق یک کانال VoIP یا یک ارائه دهنده خدمات VoIP به مقصد مورد نظر هدایت کنند. به طور کلی هر سرویس معایب و مزایا خاص خودش را دارد و برای مفهوم اساسی و پایه ای  PBX می توان به مهم ترین ویژگی های آن اشاره کرد که  مهمترین ویژگی PBX این است که همه منابع تلفنی مجموعه یا شرکت شما ، مثل خطوط تلفن ثابت مخابرات را برای تعداد زیادی از کارمندانتان به اشتراک بگذارد و دیگر سازمان نیازی ندارد که تعداد  بسیار زیادی خط تهیه کند.

این امر باعث صرفه جویی سازمانی خواهد شد و به همین دلیل هست که سازمان های بزرگ  از این سرویس استفاده میکنند . برای بهتر فهمیدن این موضوع یک مثالی میزنیم : اگر یک سازمان ۳۰ خط شهری داشته باشد به راحتی با PBX میتواند آن را بین ۳۰۰ کارمند خود به راحتی تقسیم کند و بدون آن که کیفت تماس اعم از کیفت صدا خروجی و ورودی تغیری  کند.

voip_navatel

 Hosted PBX چگونه کار می کند؟

 Hosted PBX تلفن  سانترالی است بر پایه ابر ، به این شکل که کل سیستم تلفن شرکت یا سازمان توسط ارائه کننده‌ سرویس میزبانی می‌شود (همان شرکتی که مرکز تلفن ابری خریداری کرده اید). تمام مسئولیت‌های امنیت ،تنظیمات  ، سخت و نرم افزاری و …  برای شرکت ارائه دهنده  میباشد .

سرویس Hosted Pbx هم مانند سرویس Pbx میباشد اما در یک شاخص اصلی متفاوت هستند آن هم سرور  و میزیانی است  . شما در سرویس pbx تمام امکانات از جمله سرور ،هاست، فری سوییج و ایزابل را باید خودتان تهیه کنید و سپس گوشی ها یا کلایت ها را به وسیله ی  ip به سرویس وصل کنید که در این میان هزینه های زیادی دارد اما در سرویس  Hosted PBX  شما دارید از میزبانی و هاست های خارج از شرکت استفاده میکنید.

به عنوان مثال در سرویس Hosted PBX اگر شخصی با سازمان و مجموعه شما تماس بگیرد تماس در ایتدا میرود به سمت سرور های شرکتی که از آن  سرویس رو تهیه کرده اید و سپس بر اساس آی پی هایی که تعریف شده تماس بر روی کلاینت های تعریف شده مجموع شما می آید پس اگر دقت کرده باشید اساس و پایه کار فرقی ندارد ولی در سرویس نواتل شما میتوانید سرویس  مرکز تلفن ابری  را روی گوشی موبایل شخصی و تنظیم کنید  و در بیرون از مجموع و شرکت هم میتوانید از این سرویس هم استفاده کنید.

Hosted pbx مناسب چه افرادی میباشد؟

سیستم های  Hosted pbx (سانترال ابری) برای صاحبان کسب و کارهای کوچک تا متوسط و شرکت های نوپا و استارتاپ  ایده آل می باشد. راه‌اندازی این سرویس آسان و سریع میباشد است، معمولا با قیمت مناسب و رقابتی عرضه می‌شود و طیف وسیعی از ویژگی‌ها را ارائه می‌دهد که کسب‌وکار شما را برای یک شروع قوی در حوزه ارتباطی تقویت می‌کند.

همانطور که یک ارائه دهنده سیستم را مدیریت می کند، می توانید به توسعه شرکت خود و استفاده از سیستم تلفن خود برای ایجاد صدای برند قوی و قابل اعتماد ادامه دهید. این سیستم برای توسعه مشاغل نیز مناسب است. این  سیستم طراحی شده است تا کسب و کار شما بتواند رشد چشمگیری در ارتباط با مشتریان خود داشته باشید کند، بنابراین وقتی کسب و کار شما شروع به گسترش میکند، می توانید خطوط و ویژگی های اضافی را در صورت نیاز اضافه کنید

hosted pbx .navatel.ir

تفاوت Hosted PBX  با VOIP  چیست؟

Hosted PBX میزبان یک سیستم تلفن مبتنی بر ابر است در حالی  (Voice over IP ) VOIP روشی برای برقراری تماس است که بر اساس و پایه IP  و پروتکل های مخصوص آن، ولی سرویس مرکز  تلفن ابری  یک بستر تماس میباشد که ویژگی های فراوانی دارد و برای برقرای ارتباط  از روش voip استفاده میکند اگر به طور خلاصه بخواهیم بگوییم Hosted PBX یک مرکز تلفن ابری میباشد که تمام سرور ها و مسئولیت ها نزد شرکت ارائه دهنده میباشد ، در حالیکه VoIP در واقع یک روش برای برقراری تماس است که بین شرکت و سازمان‌ها بسیار محبوبیت  دارد. می توان گفت همه تلفن های ابری به نوعی سرویس تلفن اینترنتی voip  هستند اما عکس آن صدق نمیکند.

مزایا Hosted PBX

سانترال ابری دارای ویژگی‌های زیادی است که برای ارتباطات تجاری و به طور کلی تصویری که مردم از شرکت شما شما دارند مفید میباشد و باعث ایجاد روابط قوی تر با مشتریان خود میشود است. یک سیستم میزبان ابری ویژگی‌هایی مانند هلد و ترنسفر تماس، منشی گویا، منوهای تلفنی، تماس‌های کنفرانس، پست‌های صوتی، CRM  ابری ، صف‌ بندی تماس و ضبط را در اختیار شما قرار می‌دهد.

  • کاهش هزینه های اولیه و نگهداری

یکی از دلایل اصلی استفاده کسب و کارها از PBX میزبانی شده این است که بسیاری از هزینه های ناشی از یک سیستم داخلی را کاهش  می دهد.  از آنجایی که سانترال در فضای ابری است و توسط ارائه دهنده شما مراقبت می شود، هزینه های نصب، سخت افزار و تعمیر و نگهداری را حذف می کند. تمام این هزینه ها در بسته سیستم گنجانده شده است. همچنین تعداد کارکنان را کاهش می دهد، زیرا کمتر به کارکنان فناوری اطلاعات نیاز دارید که برای حل مشکلات با PBX اختصاص داده شده باشند، زیرا شرکتی که از ان ها سرویس را تهیه کرده اید این کار را برای شما انجام می دهد. تعمیر و نگهداری و به‌روزرسانی‌های نرم‌افزار همگی به صورت خارجی مدیریت می‌شوند و به شما اجازه می‌دهند تا روی کسب‌وکارتان تمرکز کنید. اگر یک کسب و کار کوچک یا یک استارتاپ هستید این عالی است.

  • محمد نصری
  • ۰
  • ۰

این متن دومین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

زکات علم، نشر آن است. هر وبلاگ می تواند پایگاهی برای نشر علم و دانش باشد. بهره برداری علمی از وبلاگ ها نقش بسزایی در تولید محتوای مفید فارسی در اینترنت خواهد داشت. انتشار جزوات و متون درسی، یافته های تحقیقی و مقالات علمی از جمله کاربردهای علمی قابل تصور برای ,بلاگ ها است.

همچنین وبلاگ نویسی یکی از موثرترین شیوه های نوین اطلاع رسانی است و در جهان کم نیستند وبلاگ هایی که با رسانه های رسمی خبری رقابت می کنند. در بعد کسب و کار نیز، روز به روز بر تعداد شرکت هایی که اطلاع رسانی محصولات، خدمات و رویدادهای خود را از طریق بلاگ انجام می دهند افزوده می شود.

  • محمد نصری
  • ۰
  • ۰

این متن اولین مطلب آزمایشی من است که به زودی آن را حذف خواهم کرد.

مرد خردمند هنر پیشه را، عمر دو بایست در این روزگار، تا به یکی تجربه اندوختن، با دگری تجربه بردن به کار!

اگر همه ما تجربیات مفید خود را در اختیار دیگران قرار دهیم همه خواهند توانست با انتخاب ها و تصمیم های درست تر، استفاده بهتری از وقت و عمر خود داشته باشند.

همچنین گاهی هدف از نوشتن ترویج نظرات و دیدگاه های شخصی نویسنده یا ابراز احساسات و عواطف اوست. برخی هم انتشار نظرات خود را فرصتی برای نقد و ارزیابی آن می دانند. البته بدیهی است کسانی که دیدگاه های خود را در قالب هنر بیان می کنند، تاثیر بیشتری بر محیط پیرامون خود می گذارند.

  • محمد نصری