سی آر ام ابری در حد یک جمله همین است:
ارتباطات و تعاملات شما را با مشتری در راستای رضایت مشتری و افزایش سودآوری شرکت متحول می کند!
با پیشرفت تکنولوژی و روی کار آمدن نرمافزارهای CRM ابری تحول عظیم و بزرگ در شیوه ارتباطات ایجاد شده است. امروزه بسیاری از شرکتهای معتبر و قابل اطمینان برای برقراری ارتباط از نرمافزارهای سی آر ام ابری و سی آر ام محلی استفاده میکنند. ما در این مقاله اطلاعاتی درباره انواع نرمافزارهای سی آر ام ابری در اختیارتان میگذاریم. چنانچه شما نیز اطلاعات چندانی درباره انواع نرمافزارهای CRM ابری ندارید، توصیه میکنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید تا با مطالعه این مقاله با آگاهی کامل برای خرید نرمافزارهای با کیفیت CRM اقدام کنید.
فهرست عناوین
3 بررسی معایب نرمافزارهای CRM ابری
4 بررسی مزایای نرمافزار CRM ابری
5 بررسی ویژگیهای نرمافزار سی آر ام محلی
6 بررسی مزایای استفاده از نرمافزارهای CRM محلی
7 بررسی مهمترین معایب نرمافزار CRM محلی
8 نکات مهمی که به هنگام خرید نرمافزار باید به آنها دقت کنیم
CRM چیست؟
بزارید قبل از این که سر اصل مطلب برویم یک مقدار با خود مفهوم آشنا شویم ،کلمه CRM(سی آر ام ) مخفف عبارت Customer Relationship Management و به معنی مدیریت ارتباط با مشتری است. استراتژی CRM، تعاملات دوطرفه بین شرکت با مشتریان را در جهت بهبود ارتباطات با آنها، ایجاد سود بیشتر و کاهش هزینه های تبلیغات مدیریت می کند. اگر بخواهیم خیلی ساده تر بگوییم، سیستم CRM ابری به کسب و کارها کمک می کند تا با مشتریان در ارتباط باشند ، فرایند فروش را ساده کرده و بازدهی را چندین برابر می کند.
هدف CRM در حد یک جمله همین است: ارتباطات و تعاملات شما را با مشتری در راستای رضایت مشتری و افزایش سودآوری شرکت متحول می کند! CRM یا مدیریت ارتباط با مشتری همچنین به شما کمک می کند تا در طول فرایند تعامل خود با آنها از جمله پیدا کردن مشتری جدید ، فروش و ارائه پشتیبانی و خدمات در طول روابط خود ، بر روابط سازمان با تک تک افراد تمرکز کنید. این فرایند شامل جذب مشتری، نگهداری مشتری و در نهایت وفادارسازی مشتریان است که تمام اینها توسط سی آر ام (CRM) انجام می شود.
مطالب پیشنهادی : سرویس Hsoted PBX چیست؟
نرمافزار CRM چیست؟
برای اولین بار در سال ۱۹۹۹ بود که سرویسهایی ابری در دنیای فناوری و تکنولوژی مطرح شدند. در ابتدا آمازون رهبری ارائه خدمات ابری را برعهده گرفت و مدت زمان زیادی نگذشت که سایر کسب و کارها نیز متوجه شدند که میتوانند از این سرویسهای ابری استفاده کنند.در واقع سرویس ابری به کلیه سرویسهای گفته میشود که کاربر قادر به استفاده از طریق اینترنت و دسترسی به آنها خواهد بود.
در حالت ابری برنامهها و سرورها به صورتهای محلی در دسترس کاربران نبوده و در واقع وظیفه تهیه آنها بر عهده شرکت ارائه دهنده خدمات است. امروزه نرمافزارهای متفاوتی از (سی آر ام) ها در بازار وجود دارند که هر کدام برای فروش و کاربردهای منحصر به فردی مورد استفاده قرار میگیرند. جالب است بدانید که در سال ۲۰۰۸ تنها ۱۳ درصد از سرورها ابری بودند، در حالی که در سال ۲۰۱۷ میلادی ۸۷ درصد در حالت ابری پذیرش انجام میدادند.
بررسی معایب نرمافزارهای CRM ابری
برخی از افراد بر این تصور هستند که نرمافزارهای CRM ابری تنها مزایا دارند و هیچگونه معایبی ندارد. در این خصوص باید بگوییم که نرمافزارهای CRM ابری نیز معایبی دارند و از جمله مهمترین معایب CRM ابری، میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم:
۱- با خرید این نرمافزارها شما کنترل کاملی بر روی دادهها و سیستمهای خود نخواهید داشت و دادهها و کسب و کار دیگر میزبانی میشوند.
۲- لازم به ذکر است که در زمینه زمان و چگونگی ارتقای سیستم به هیچ عنوان صاحب اختیار نیستید و این قبیل از مسائل به عهده موسسه ارائه دهنده خدمات است.
۳- توجه داشته باشید که هنگام بهروز رسانی و یا تعمیر سرورهای سیآرام ابری ممکن است مدتی سرور از کار افتاده و قادر به کار نباشد. در این شرایط باید صبر کنید مشکل حل شود و سپس به کسب و کار خود ادامه دهید.
۴- برای انجام کارها لازم است و تامین کننده سرویسها متوسل شوید که در برخی مواقع شرایط ایدهآلی ندارند.
نکته بسیار مهمی که وجود دارد، این است که برخی از افراد تفاوت بین نرمافزار CRM ابری و نرمافزار سیآرام محلی را متوجه نمیشوند. ما در این قسمت از مقاله میخواهیم برایتان به بررسی نرمافزار CRM محلی نیز بپردازیم تا با شناخت دقیق این دو مورد بتوانید نرمافزارهای محلی را از نرمافزارهای CRM ابری تشخیص بدهید. توصیه میکنیم تا پایان این مقاله همراه ما باشید.
- ۰۰/۰۹/۲۳